Chiquita
Chiquita
Chiquita
Chiquita
Chiquita
Chiquita

Chiquita brengt haar CO2 neutrale bananen naar het Beter Eten Festival.

Op het Beter Eten Festival van AH was Chiquita met een duidelijke missie aanwezig.

De consument meenemen op de reis van de CO2 neutrale bananen.
Op de beurstand werden de bezoekers ontvangen met een heerlijke groene Chiquita Smoothie. Zij kregen vervolgens uitleg hoe Chiquita actief bezig is om haar CO2 uitstoot terug te brengen tot 0 in 2050, en hoe zij nu al C02 neutrale bananen aanbieden bij Albert Heijn. Deze boodschap werd niet alleen gecommuniceerd door de hostessen en visuele materialen maar ook door middel van een indrukwekkende VR Experience volledig uitgelegd.

De hele setting van de stand was in het herkenbare geel van Chiquita met een duidelijke groene twist. Met een opvallende vloersticker werd de reis nog eens goed gevisualiseerd.

Barracuda was verantwoordelijk voor de complete realisatie van de stand en het leveren van de juiste hostessen om het verhaal te vertellen.

Uiteraard in nauwe samenwerking met Chiquita!

Na 3 dagen konden zowel Chiquita als Barracuda terugkijken op een zeer geslaagde beurs. Met Chiquita als nieuwe klant gaat Barracuda voor dit mooie merk ook de komende activaties uitvoeren. De eerst volgende beurs is al een feit.


Afgelopen week heeft Peter Bolijn onze hostessen volledig getraind om de bezoekers van het Beter Eten Festival mee te nemen in de reis van de CO2 neutrale Chiquita bananen.