De Vegetarische Slager
De Vegetarische Slager
De Vegetarische Slager
De Vegetarische Slager
 • Barracuda gaat intercontinentaal met
  De Vegetarische Slager

  Barracuda zorgt in opdracht van De Vegetarische Slager voor een vlekkeloze distributie van haar producten. En hierbij gaan wij over de grens.

  Bij ons zijn diverse producten van De Vegetarische Slager in beheer genomen en opgeslagen. Dit is bekend gemaakt zodat verschillende internationale Unilever-landen, ons kunnen vragen om een zending met ‘De Vegetarische Slager’ producten toe te sturen.

  Barracuda regelt vervolgens de totale verzending naar de diverse landen.
  Hierbij neemt zij ook de verantwoordelijkheid voor het regelen van alle benodigde (douane) documenten. Verzendingen naar landen binnen Europa maar ook naar Azië, Afrika, Midden-Oosten, Amerika en Zuid- Amerika. Deze worden gewaarborgd door gebruik van droogijs, waardoor de producten diepgevroren blijven en dus hun kwaliteit behouden.

  Barracuda ontzorgt met dit logistieke traject volledig De Vegetarische Slager om samples van producten wereldwijd op locatie te krijgen. Een logistiek traject dat zich kenmerkt door haar bewerkelijkheid en uitdaging, omdat alle producten altijd diepgevroren moeten aankomen op hun bestemming.

  Door onze logistieke aanpak zorgen wij ervoor om de merkbeleving van de producten van De Vegetarische Slager optimaal te waarborgen, zodat deze kwalitatief in verschillende landen lokaal gepresenteerd kunnen worden.