Hertog ijs
Hertog ijs
Hertog ijs
Hertog ijs
Hertog ijs

Barracuda & Hertog brengen vers gedraaid ijs naar de Efteling

De lekkerste smaken van Hertog en ook nog vers gemaakt!

Samen met het Hertog marketingteam hebben we de eerste concepten ontwikkeld, gevisualiseerd en gezorgd voor de juiste invulling van de kleuren en materialen van de Hertog ijssalon.

Vervolgens is er bij Barracuda een grote 20ft high cube container verbouwd en ingericht als tijdelijke winkel. Na een training en ijsjes proeven met Unilever’s chef Anton Rinsema, waren we klaar om vers ijs te draaien en de ijssalon te openen in de eerste week van juli.

Bij binnenkomst van het Ruigrijk gedeelte in de Efteling kijk je gelijk op de nieuwe Hertog ijssalon. In een nauwe en fijne samenwerking hebben we, van concept tot aan executie, de eerste OOH shop opgeleverd in Nederland waar vers Hertog ijs wordt gedraaid. Hier heb je keuze tussen 5 verschillende overheerlijke smaken, te weten; aardbei meringue, cookie crumble, stroopwafel, passievrucht witte chocolade en roomijs. Ook aan de kinderen is gedacht met Hertog vers kinderijs.

Nóg meer redenen om deze zomer naar de Efteling te gaan en te genieten van een welverdiend vers gedraaid ijsje! Zien we je daar?