BarracudaUninc
BarracudaUninc

Wij zijn Barracuda

Dé ultieme activatiepartner voor ambitieuze merken.

Wij hebben maar één doel: mission completed.
Barracuda heeft alles in eigen huis om elke missie met succes te volbrengen: van strategie, creatie en productie tot en met de uitvoering, logistiek en rapportages. Onze afdeling Data zorgt voor inzicht in trends en ontwikkelingen die we toepassen in onze plannen en activatieprojecten. Zo zijn wij in staat het beste meetbare resultaat te behalen.

Merken verdienen het om optimaal geholpen te worden met opvallende, slimme en effectieve activatiecampagnes. Met altijd het beste resultaat voor ogen, no matter what.

‘All in, all the time’ is wat ons drijft, alsof we jouw eigen activatie-afdeling zijn.

Samen met jou bedenkt Barracuda creatieve en effectieve activatiecampagnes die we volledig en helemaal zélf uitvoeren. Dus met eigen materialen en eigen mensen. Allemaal vanuit een modern logistiek centrum in Hoofddorp en met een hoge mate van flexibiliteit en uiterste precisie. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit en beste resultaten garanderen.

De Barracuda Drive

All in, all the time

Dit is wat Barracuda definieert, ons DNA. Wij zijn fanatiek en competitief in alles wat we doen. Wij willen het beste resultaat en zetten daarom altijd die extra stap.

Committed to greatness

Omdat resultaat voorop staat, doen we alles met volle overgave, commitment en uiterste precisie. Wij bereiden ons goed voor en kunnen ons snel aanpassen als een situatie daar om vraagt.

Resourceful

Wij zijn creatief, open-minded en bekijken elk vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken om tot de best passende oplossing te komen. No matter what.

Trustworthy

Wij zeggen wat de doen, en we doen wat we zetten. Wij nemen onze verantwoordelijk en zijn eerlijk tegen elkaar.

Involved

Wij zijn begaan met elkaar en met onze klanten en hun uitdagingen; daarom zijn we uiterst flexibel, proactief, transparant en communiceren we open en duidelijk.

Work hard, play hard

Wij werken hard om het beste resultaat te behalen, maar zorgen dat we dit combineren met veel sport & plezier.

 “Barracuda is een enorm gedreven club met een scherpe focus op executie en met creatieve oplossingen voor alle uitdagingen. Voor Lipton Ice Tea hebben ze al enkele jaren impactvolle sampling programma’s gedraaid met frisse en enthousiaste teams. Daarnaast denken ze mee in concepten en kunnen de implementatie van diverse marketing activaties verzorgen. Wat beloofd wordt, wordt altijd geregeld.” 

 
“Voor NIVEA Sun hebben wij naar volle tevredenheid samengewerkt met Barracuda. Het team was in de ontwikkeling erg creatief en begreep goed wat onze doelstellingen waren. Tijdens het project was de toewijding om de doelstellingen te halen bewonderenswaardig. Een geweldige samenwerking en indrukwekkende resultaten voor onze campagne.”

“Wij staan jaarlijks op de grootste Verzekeringsbranchedag van Nederland met onze stand. Barracuda heeft in 2015 de organisatie voor deze dag gedaan. Barracuda heeft alle zorgen uit handen genomen en ons merk op een zeer innovatieve en creatieve wijze die dag op de kaart gezet. Mede dankzij Barracuda was het de meest succesvolle beursdag in de afgelopen jaren!”

Nog op de valreep, maar wilde jullie nog bedanken voor afgelopen jaar. De manier waarop jullie zo snel dingen kunnen oppakken, je eigen maken en het vertrouwen geven aan ons...heb ik nog nooit gezien bij enige agency. Dus dank jullie wel daarvoor! Dat heeft in ieder geval veel werk van mij weggenomen. Wens jullie en de familie (zowel privé familie als de Barracuda familie) een fijne Kerst, een mooie jaarwisseling en een ontzettend goed 2020! Tot snel!