BarracudaUninc
BarracudaUninc

Wij zijn Barracuda

Dé ultieme activatiepartner voor ambitieuze merken.

Wij hebben maar één doel: mission completed.
Barracuda heeft alles in eigen huis om elke missie met succes te volbrengen: van strategie, creatie en productie tot en met de uitvoering, logistiek en rapportages. Onze afdeling Data zorgt voor inzicht in trends en ontwikkelingen die we toepassen in onze plannen en activatieprojecten. Zo zijn wij in staat het beste meetbare resultaat te behalen.

Merken verdienen het om optimaal geholpen te worden met opvallende, slimme en effectieve activatiecampagnes. Met altijd het beste resultaat voor ogen, no matter what.

‘All in, all the time’ is wat ons drijft, alsof we jouw eigen activatie-afdeling zijn.

Samen met jou bedenkt Barracuda creatieve en effectieve activatiecampagnes die we volledig zèlf uitvoeren. Dus met eigen materialen en eigen mensen. Allemaal vanuit een modern logistiek centrum in Hoofddorp en met een hoge mate van flexibiliteit en uiterste precisie. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit en beste resultaten garanderen.

De Barracuda Drive

All in, all the time

Dit is wat Barracuda definieert, ons DNA. Wij zijn fanatiek en competitief in alles wat we doen. Wij willen het beste resultaat en zetten daarom altijd die extra stap.

Committed to greatness

Omdat resultaat voorop staat, doen we alles met volle overgave, commitment en uiterste precisie. Wij bereiden ons goed voor en kunnen ons snel aanpassen als een situatie daar om vraagt.

Resourceful

Wij zijn creatief, open-minded en bekijken elk vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken om tot de best passende oplossing te komen. No matter what.

Trustworthy

Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en zijn eerlijk tegen elkaar.

Involved

Wij zijn begaan met elkaar en met onze klanten en hun uitdagingen; daarom zijn we uiterst flexibel, proactief, transparant en communiceren we open en duidelijk.

Work hard, play hard

Wij werken hard om het beste resultaat te behalen, maar zorgen dat we dit combineren met veel sport & plezier.