What we do

Ready to go

Onze expertises staan in een cirkel, als een circulaire propositie. Dat komt niet alleen omdat ze samenhangen, maar vooral omdat bijna elk project vanaf een ander punt start. Anders gezegd: het maakt niet uit wanneer je instapt. Het belangrijkste is dat de benodigde expertise - inclusief de mensen - altijd op het juiste moment beschikbaar is.

Intelligence

Intelligence

Onze expertises gaan altijd hand in hand, maar zijn uiteraard ook afzonderlijk in te zetten. De ‘ideale lijn’ echter begint en eindigt bij Intelligence: we verzamelen data - zowel wat jij aanlevert als wat wij zelf beschikbaar hebben als de data die wij verzamelen tijdens activaties. Deze data geeft ons inzichten om vooraf betere keuzes te maken bij aanvang van nieuwe projecten. Achteraf verkrijgen we meer inzichten die we kunnen delen met de marketingafdeling van jouw merk.

Strategie

Strategie

Met deze data, jouw doelstellingen en onze gezamenlijke ervaring bedenken wij de strategie. Een strategie om maximaal resultaat te behalen op alle gestelde doelen. En die bij voorkeur anders en scherper is dan je alleen had kunnen bedenken.

Co-creatie

Co-creatie

Met de strategie in de hand schrijven we een briefing en gaan we in co-creatie: samen met het creatieve team de klokken gelijkzetten en brainstormen over inzichten, mogelijke denkrichtingen en/of ideeën. Het team vertaalt deze in schetsvorm naar concrete voorstellen.

Activatie

Activatie

De uitkomsten van strategie en co-creatie leiden tot een merkactivatieplan. Dit plan voeren we dankzij onze all in, all the time mentaliteit vlot en vlekkeloos uit met spraakmakende activaties. Bij deze uitvoering - we komen immers in contact met jouw klanten - verzamelen we ook weer zoveel mogelijk data. En zo is de cirkel weer rond. De diensten die we aanbieden op het gebied van activatie zijn:

Fieldmarketing

Elke dag schreeuwen duizenden merken om de aandacht van consumenten, waardoor het voor jou als merk belangrijk is om op een optimale manier contact te maken met je doelgroep. Alleen zichtbaar zijn is niet meer voldoende. Consumenten moeten je merk beleven, off- en online. Je doelgroep moet je product proeven, voelen, raken en ervaren. Barracuda is daar waar jouw doelgroep zich bevindt. Een festival.. wij zijn er. In de winkelstraat.. daar lopen wij. Een speciaal evenement.. wij zorgen dat jouw merk mensen raakt. Op social media…wij zorgen dat jouw merk ook daar opvalt!

Events

De ultieme gelegenheid om je boodschap op een impactvolle wijze te laten ervaren door je doelgroep zijn events. De sfeer van een event zorgt ervoor dat consumenten veel meer open staan voor je merk. Ze willen immers vermaakt en overdonderd worden. Tijdens een event zijn contactmomenten ook veel rijker; hier heb je dus de kans om je activatie op de meest fantastische manier uit te voeren en een verpletterende indruk achter te laten! Wij zijn jouw ultieme partner als het gaat om het bedenken, organiseren of ondersteunen van een event. We make your brand remarkable…Let the show begin!

Hospitality

Een oprechte blik, oog voor detail, een gemeende glimlach, een geweldige uitstraling… gastvrijheid is een vak. Wij beheersen het tot in de finesses dankzij onze jarenlange ervaring. Barracuda’s MARVELS zorgen voor een perfecte eerste indruk en hebben volledige aandacht voor de gasten… jouw gasten. Onze MARVELS hebben de looks & de brains waardoor jouw merk altijd de ultieme uitstraling krijgt en het hart van jouw doelgroep verovert. Vertel ons je wensen of ideeën.. Onze MARVELS zorgen voor een verpletterende indruk!

Merchandising & Sales

Er liggen honderden merken in het schap. Allemaal willen ze jouw aandacht. Tijd dus om op te vallen en zorgen dat shoppers jouw product in hun mandje doen! Wij zorgen ervoor dat jouw product op een verrassende en effectieve wijze in contact komt met je doelgroep op de winkelvloer. Onze merchandise & sales divisie bestaat uit de diensten: Fieldforce, Shelfmanagement, POS Management en Storechecks. In combinatie met onze data afdeling kunnen wij concurrentie, trends & ontwikkelingen inzichtelijk maken om de verkoop van jouw product te verhogen.

Digital

Digital is inmiddels een belangrijk onderdeel in de mix geworden, simpelweg omdat tegenwoordig consumenten veelvuldig gebruik maken van sociale media of andere digitale kanalen. Onze activaties hebben daarom bijna altijd een digitaal component in zich. Denk hierbij aan social media zoals Facebook, Instagram, Snapchat en TikTok tot aan Virtual- en Augmented reality. Hierdoor raken onze activaties zowel off- als online op het juiste moment de consument.

Reviews

"Barracuda is een enorm gedreven club met een scherpe focus op executie en met creatieve oplossingen voor alle uitdagingen. Voor Lipton Ice Tea hebben ze al enkele jaren impactvolle sampling programma’s gedraaid met frisse en enthousiaste teams. Daarnaast denken ze mee in concepten en kunnen de implementatie van diverse marketing activaties verzorgen. Wat beloofd wordt, wordt altijd geregeld."

Lipton